piątek, marca 27, 2015

Wielkanoc. Jaja faszerowane ogórkiem i żółtym serem



 Składniki.

Ugotowane na twardo jaja
Połowa świeżego ogórka
Kawałek żółtego sera
Pół  łyżeczki chrzanu
Szczypior
Majonez
Sól do smaku

Jaja kroimy na połowę. Żółtka rozgniatamy widelcem, dodajemy drobno pokrojony ogórek, starty ser, majonez, sól, chrzan. Nadziewamy jaja i posypujemy szczypiorkiem. U mnie jeszcze kiełki rzodkiewki na fotce .



7 komentarzy:

  1. Ładnie wyglądają :)
    Na pewno też są pyszne :D

    OdpowiedzUsuń
  2. MMM ale pyszności !!!!! :]

    OdpowiedzUsuń
  3. Taka prosta, a jakie okazała przystawka :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Prawda :) a nafajniejsze jest to, że każdy może tworzyć wedle własnego smaku :)

      Usuń

Za odwiedziny serdecznie dziękuję :) Każda wizyta i komentarz, sprawia mi wielką przyjemność. :) W miarę możliwości staram się odwiedzać wszystkich czytelników , tych , których znam i tych, którzy odwiedzają mnie po raz pierwszy. :)
Dziękuję i zapraszam ponownie :)

Copyright © 2014 Szysia , Blogger