Składniki.
Ugotowane na twardo jaja
Połowa świeżego ogórka
Kawałek żółtego sera
Pół łyżeczki chrzanu
Szczypior
Majonez
Sól do smaku
Jaja kroimy na połowę. Żółtka rozgniatamy widelcem, dodajemy drobno pokrojony ogórek, starty ser, majonez, sól, chrzan. Nadziewamy jaja i posypujemy szczypiorkiem. U mnie jeszcze kiełki rzodkiewki na fotce .
Ładnie wyglądają :)
OdpowiedzUsuńNa pewno też są pyszne :D
No Ba! Pewnie, że pyszne :))
UsuńMMM ale pyszności !!!!! :]
OdpowiedzUsuńzjadłabym:)
OdpowiedzUsuńTaka prosta, a jakie okazała przystawka :)
OdpowiedzUsuńPrawda :) a nafajniejsze jest to, że każdy może tworzyć wedle własnego smaku :)
Usuńo ja, ale zgłodniałam...
OdpowiedzUsuń